Petak, 13. Decembra 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tata postao popularan jer živi s pet cura, a ovako mu izgleda život (FOTO)

Znate kako je to dvije curice uvijek kažu da su u vječitoj manjini, s dragom ženom, naravno pa da zbog toga moraju se više birati muško društvo ili, kako se to često kaže, mogli bi nabaviti mušku kućnu ljubimca da dobiju pojačanje.

Ne, što bi na sve to rekla očevi s tri lutke i dragom ženom? Ili očevi s četiri curice i ženicom?

Rekli bi – život je jedan divan haos prepun ljubavi i napornih trenutaka, a da uspjeti preživjeti, valja ostati prizeman i realan.

Tada ćete shvatiti da život u društvu pet ženica može biti vrlo divan i zabavan. Na realan način. I ako ste spremni da će vam biti napuni uspona i padova.

A kako izgleda u pravom životu gotovo svakodnevno pokazuje na svijetu najpopularniji djed četiri kćerke, znan kao Otac kćerki, zvani FOD.

Vjerovatno ste i čuli za njega. Ime mu je Simon Hooper, živi u Velikoj Britaniji, direktor je konsultantske firme, a sa suprugom Clemmie ima Anyu, Marnie, Ottilie i Delilah. Dvogodišnje blizanke, sedmogodišnjakinju i desetogodišnjakinju.

Simon je postao prava osoba na Instagramu, iako i Clemmie ima svoju stranicu Majka kćerki, tata je ipak popularniji.

Tata svoj život pokazuje malo karikirano da naglasi poentu i svojim postovima otvoreno progovara o svakodnevnim izazovima koji prolazi.

Fanovi su očarani curama, tata redovno dobiva porcije savjeta i svaki post pretvara dobru raspravu.

Za razliku od tate, koji iz suživota s curama svakodnevno uči i proživljava sve, mama Clemmie svoj život s curama prikazuje u malo jednostavnijem načinu. Onako kako briju i druge mame djevojčice.

Ne čudi što je u mamu, tata sa svojim pogledom na svijet postala je malo popularnija. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,