Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tata je proveo mjesece pričajući sa svojom kćerkom u stomaku, kada se rodila dočekala ih sa najvećim osmjehom

Preuzmite sliku

Svaki roditelj može potvrditi  da postoji vrlo malo stvari koje bi se mogle uporediti sa onim trenutkom kada dobijete dijete prvi put, piše Bored Panda.

Pogotovo ako je to vaše prvorođeno dijete. Jedan brazilski par imao je ne tako davno ovaj magični trenutak, a posebno je bio sladak zbog reakcije njihove kćeri, prenosi Tuzlanski.ba.

Samo nekoliko trenutaka nakon što se Antonela rodila, ona je svoje roditelje obradovala najljepšim osmijehom ikad. A možda bi mogao postojati i savršen razlog za to jer je njen otac Flávio Dantas razgovarao sa njom dok je još bila u majčinoj utrobi.

  • U dirljivom postu na Instagramu otac je opisao trenutak kada se Antonela rodila kao čarobno. “Ne mogu objasniti osjećaj koji sam osjećao u tom trenutku”, napisao je. „Svakog dana kada sam pričao sa kćerkom dok je još bila u stomaku, uvijek sam joj govorio da je volim, da je tata tu i da ću biti najbolji otac na svijetu! Kad se rodila, kako mi je uzvratila? S najslađim osmijehom ikad “, radovao se otac.

  • “Ljubav koja ne staje u grudi!”, kako je Flávio opisao svoje osjećaje prema prvorođenoj kćeri. Muškarac je bio toliko uzbuđen zbog dolaska svog djeteta, da se proslavio objavljivanjem više fotografija na društvenim mrežama sa mnogim slatkim natpisima. “Bog mi je dao moj najveći razlog da podignem glavu, pustim tugu i pođem za svijetom da bih vam mogao dati sve”, napisao je ispod jedne od slika.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,