Nedjelja, 31. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Svjetska bodybuilderica: Promjer bicepsa je 47 cm, veći od promjera njenog supruga

Najjača svjetska bodybuilderica, Natalia Kuznetsova (28) iz ruskog je grada Chita, svjetska je prvakinja koja mnoge muške kolege može posramiti

Nikada nije  sanjala o karijeri sportašice dok je bila tinejdžerica. Njen promjer bicepsa je 47 cm, koji je veći od promjera njenog supruga. Nataliin nadimak je  Ruska Amazonka, a u teretanu se zaljubila sa 14 godina kad je krenula svakodnevno na treninge.

Njen cilj je bio popraviti svoje samopouzdanje, ali i nabaciti malo mišićne mase. Godinu kasnije, sa 15 godina, postala je prvakinja okruga Zabaykasky. Prije deset godina upoznala je svog današnjeg supruga Vladislava, a to što ima on ima manje bicepse od nje, njoj ne smeta, a ni njemu. Uzajamna ljubav i podrška su ključ njihove zdrave veze.

Promjer bicepsa  je 47 cm, prsa 130 cm, bokovi 74 cm, noge 75 cm, struk je širok 70 cm, visoka je 170 cm, a teška 102 kilograma. Prije pet godina postala je svjetska prvakinja u dizanju utega, te benchu, a u tim kategorijama je srušila i rekorde. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,