Četvrtak, 21. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sve za osmijeh djece: Mama otkrila ideju za super jeftin poklon ukoliko nemate novca

Preuzmite sliku

Hannah Stocker, mama dvoje djece, na Facebooku je otkrila kako je prošle godine za Božić svoju djecu iznenadila igrom s balonima.

Igra je jednostavna i nije skupa, a djeca su bila oduševljena. Kako nije imala novca za neke velike poklone, Hannah je došla na ovu super ideju i pogodila. Njena djeca su bila oduševljena igrom i ove godine opet zaželjela isti poklon. Kako bi pomogla drugim roditeljima, koji ne znaju šta bi svojoj djeci poklonila za Božić, ona je svoju ideju podijelila.

Dodala je kako je na neke balone napisala imena svojih sinova i unutra stavila nešto novca. Tako je dječacima bilo zanimljivo tražiti i loviti balone.

If anyone out there is struggling for money this year, i just wanted to share this with you…… last year I felt…

Objavljuje Hannah StockerSubota, 21. studenoga 2020.

,,Ako neko ove godine ima problema s novcem, samo sam htjela podijeliti ovaj trik s vama. Prošle godine sam se osjećala krivom jer nisam svojim dječacima mogla pružiti ogromnu hrpu poklona. Zato sam odlučila pod prekriti balonima kako bih sakrila taj nedostatak poklona. Na nekima sam napisala njihova imena, a kada su ih pronašli unutra su bili novčići iznenađenja. Donijela sam im i kasicu pa su brojali svoj novac dok su ga stavljali. Ukupno su skupili 50 funti (100 KM).”, napisala je ova mama.

Njen je prijedlog postao viralan otkako ga je podijelila na Facebooku. Mnogi roditelji su joj zahvalili na prijedlogu. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,