Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Suprug joj prigovorio da samo on čisti pa odlučila štrajkovati: ‘Evo kako nam sad kuća izgleda’

Preuzmite sliku

Jalie Gil (27) odlučila je svog supruga naučiti lekciju i prestati spremati i čistiti za njim, a njen je štrajk počeo kad joj je on počeo prigovarati kako je jedini koji čisti i brine o domaćinstvu.

Kako piše Daily Mail, u kući su se stvari brzo počele raspadati, a u svojim je TikTok videima Jalie pokazala odjeću koja se nakupila u korpi, muževe stvari natrpane u umivaonik u kupaonici, a cipele razbacane po podu.

Idući dan je i zahodska bila prljava, nedostajalo je toaletnog papira, a odjeća je bila razbacana po kauču. Na podu je ostala i zalutala čarapa koja je tamo stajala danima. Njen muž i dalje je pokušavao pospremiti taj nered, no trećeg dana njenog štrajka još uvijek nije uspio. Njegov je pokušaj čišćenja kupatila  rezultirao plavom mrljom na vrhu zahoda i stvarima razbacanim po podu. Kasnije je tvrdio da je njihovo dijete sve srušilo, ali to nije objasnilo zašto to nije očistio.

@wifestrikePt 2 Wife on strike♬ original sound – Jalie

Nakon što je peti dan shvatio da mu supruga ne misli napraviti ništa od kućanskih poslova, pospremio je čistu odjeću koja je stajala na kauču. Napokon je očistio nered sa svoje strane sudopera, ali je neobjašnjivo ostavio sve proizvode za čišćenje na pultu. Kupatilo je također pročišćeno, no nije promijenjen toaletni papir. Ipak, njen štrajk traje i dalje, kako kaže sve dok on ne nauči voditi brigu o domaćinstvuu.

“Shvatila sam da čistim za svojim suprugom koji doslovno zaboravlja da je iza sebe ostavio nered. Mislim da sedmica dana nije dovoljno i čekat ću dok se ne riješe problematična područja”, rekla je Jalie.

@wifestrikeeverything he does when I ask is SO halfazzed

♬ original sound – Jalie

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,