Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Srušio komšiji drvo jer mu je zaklanjalo pogled dok se brčka u kadi! (FOTO)

oborio drvo
Preuzmite sliku

Bogati biznismen platiće kaznu od 125.000 funti zbog toga što je srušio drvo u komšijinom dvorištu jer mu je zaklanjalo pogled dok se kupa u kadi.

oborio drvo

Dok je Nil Davi (51) bio sa suprugom u Parizu, organizovao prijatelja baštovana, da u toku noći uđe u komšijino dvorište i motornom pilom obori drvo. Sve je bilo smišljeno da bi, kako kaže, iznenadio novu suprugu i omogućio joj da gleda u more dok se kupa u kadi, piše Daily Mail.

Komšiju je probudila buka ali dok je istrčao u dvorište da vidi šta se događa, baštovan je već bio pobjegao.

Prilikom istrage, policajci su pronašli tragove koji vode do Davijevog dvorišta. Kada su ušli u kuću shvatili su da su u kupatilu odrađene “velike pripreme” za veličanstveni pogled na more, koji sigurno do tada nisu imali jer im je smetalo drvo.

Davi je po povratku iz Pariza negirao da ima veze sa rušenjem drveta i rekao je da je mislio da ga je vjetar oborio. Međutim, kasnije je priznao da je naredio baštovanu da posječe drvo.

news 103476

Ne samo što je obezbjedio pogled iz kupatila, Davi je rušenjem drveta obezbjedio također da njegova kuća vrijedi i do 50.000 funti više zbog pogleda, ali obzirom da mora platiti kaznu skoro tri puta veću računica mu svakako ne ide u prilog.

Tuzlanski.ba / Smedia

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: