Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Snimao kako pleše istu plesnu tačku na 100 različitih lokacija: Ovo je krajnji rezultat (VIDEO)

Preuzmite sliku

Youtuber Matt Bray snimio je video na kojem pleše istu koreografiju sto dana. Caka je u tome da je plesao na sto različitih mjesta, a potom je sve snimke montirao u jedan video.

Ovo je dio njegovog serijala ProjectOneLife, kojeg objavljuje na YouTube kanalu posvećenom “življenju života do maksimuma”. On sam se tog mota drži tako da ispunjava različite izazove koje si zada.

Zasad sa svog popisa izazova može prekrižiti učenje snowboardanja, druženje s majmunom i rušenje Guinnessovog rekorda u sjedenju na najviše “whoopee cushionsa” (igračaka koje proizvode zvuk koji nastane kad čovjek ispusti vjetar).

Kad je riječ o ovom videu, na YouTubeu je napisao da su mu trebali mjeseci da izabere savršenu glazbenu podlogu za svoj ples te da nauči koreografiju koju je osmislio.

Iako je ovaj video osvojio gledatelje diljem svijeta, Bray tvrdi da nema razloga za slavlje jer zbog njega nije prekrižio nijedan izazov koji si je postavio, čak ni onaj da će naučiti plesati. Kako kaže, misli da ovo tehnički nije ples.

“Naučio sam neke prilično cool pokrete, ali mislim da još nisam došao do te faze gdje se mogu smatrati dobrim plesačem tako da ću tu misiju ostaviti za neku drugu priliku”, napisao je.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje