Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Snimak nezgode iz teretane postao viralan: “Osjećala sam se tako posramljeno”

Preuzmite sliku

Alyssa se spotaknula jer joj se odvezala pertla na tenisici dok je trčala na traci pa je pala

Kao da odlazak u teretanu sam po sebi ponekad nije najomiljenija stvar na svijetu, Alyssi Konkel (26) iz Illinoisa se sada dodatno zamjerio. Ova je nesretna žena doživjela nezgodu na traci za trčanje, a da stvar bude gora, taj je sramotni trenutak postao viralan.

Alyssa se spotaknula jer joj se odvezala vezica na tenisici dok je trčala na traci pa je pala, a tada su joj i tajice zapele za spravu pa je u sljedećoj sekundi ostala ležati na spravi za vježbanje samo u tangicama. Nesretna žena je prije toga posrtala na stazi i očajnički se pokušavala uhvatiti za ručke, no sve je bilo neuspješno.

“Osjećala sam se tako posramljeno. Morala sam odmah otići. Upravo sam trčala u teretani i sprava mi je strgnula tajice! Traka za trčanje bila je podešena na 10-ku i kretala se jako brzo”, komentirala je nesretna Alyssa.

“Ozlijedila sam lice, usnicu, koljena i oderala sam si potkoljenice. Srećom, nije bilo puno ljudi u teretani, ali gospođa koja se našla tamo pitala me je jesam li dobro”, dodala je, a video svoje nezgode objavila je na društvenim mrežama.

“To mi se također dogodilo kad sam imala 10 godina i tada sam si ogulila bradu, pa se sada stvarno bojim traka za trčanje”, zaključuje.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,