Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Slučajno ostavio autokameru uključenu kod kuće, u nevjerici gledao šta mu je supruga radila (VIDEO)

Preuzmite sliku

Muškarac je snimak preljube podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru

Nakon 20 godina braka jedan je Kinez uhvatio svoju suprugu da ga vara i to sasvim slučajno kada je kameru za automobil ostavio uključenu kod kuće, a kada je shvatio s kime ga vara, ostao je u još većem šoku.

Kamera je uhvatila njegovu suprugu, inače sekretaricu lokalnog disciplinskog nadzornika, u razmjenjivanju nježnosti s muškarcem koji je gradonačelnik grada u kojem su stanovali. Muškarac je snimak preljube podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru. Snimak je objavio ove sedmice prevareni suprug poznat samo kao Yang iz grada Mudanjianga na sjeveroistoku Kine, a tvrdi kako je video snimljen u avgustu 2016, piše Daily Mail.

Njih dvoje razveli su se prošle godine zbog ženine nevjere. Na snimci se vidi kako u stan ulazi muškarac i počinje ljubiti i grliti ženu. U jednom trenutku otkopčava joj haljinu i ljubi je po grudima.

Prevareni muškarac rekao je kako je bio dobar prijatelj s gradonačelnikom koji je često dolazio u njihovu kuću. Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako to nije mogao dokazati dok nije uključio kameru.

Kazao je kako je nekoliko puta prijavio nevjeru lokalnim vlastima, no nikada nije dobio odgovor pa je snimku poslao medijima kako bi privukao pažnju. Njegova supruga na sudu je jučer rekla kako nije bila u ljubavnoj vezi s gradonačelnikom te da su samo kolege, a taj trenutak bio je jedini put kada su bili bliski jer je gradonačelnik bio pijan.

On je nakon incidenta dao ostavku na mjesto gradonačelnika te slučaj nije želio komentarisati. (Vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,