Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Test ličnosti: Ono što prvo primjetite u ovom testu otkriva način na koji se zaljubljujete

Preuzmite sliku

Kao ljudska bića, naše izuzetne kognitivne sposobnosti i izrazite osobine ličnosti dio su onoga što nas razlikuje od ostatka životinjskog carstva. Sa vrlo malo informacija, mi smo u mogućnosti da seciramo, analiziramo i riješimo složene probleme kada nam se jave, što je jedinstveno, piše Your Tango.

Iako može biti frustrirajuće da bilo koje od naših čula nadvlada obilje informacija, način na koji naš um reaguje u takvim okolnostima može otkriti određene osobnosti i aspekte onoga ko smo mi, koji inače nikada ne bismo mogli otkriti.

Testovi ličnosti i postoje iz tog razloga, da bi saznali više o sebi, u ovom slučaju načinu na koji se zaljubljujemo, prenosi Tuzlanski.ba.

Ovaj test ličnosti posebno će odrediti kako se ponašate i izražavate se kada ste u procesu zaljubljivanja. Ne preuveličavajući, pogledajte donju sliku i obratite pažnju na sliku koju vaše oči prvo prenose mozgu. Šta ste prvo vidjeli u ovom testu ličnosti? Vaš odgovor otkriva kako se zaljubljujete.

 • Lice muškarca u profilu

  Ako ste pogledali ovu sliku i vidjeli apstraktnu sliku starčevog lica, ne brinite, to ne znači da ste predodređeni da ostanete sa starcem! To znači da ste tip osobe koja nikada ne gubi iz vida “veliku sliku”, posebno kada je riječ o ljubavi i izlascima. Na površini vam se može činiti onakav koji čezne da vam se skine s nogu, a iako možda cijenite osjećaje romantičnih gesta, istina je da je mnogo vjerovatnije da će vas uspješno probuditi neko ko je voljan  uložiti vrijeme, trud, energiju i naporan rad koji zahtijeva prava ljubav, baš kao što ste voljni učiniti za njih.

  Nije važno koliko imate godina. Znate da postoji više ljubavi od cvijeća i soneta. Prava ljubav sastoji se u stvaranju zajedničkog života, a to je ono što tražite kad je riječ o dugoročnoj, ispunjenoj romantičnoj vezi.

  Čovjek koji jaše konja

  Ako ste pogledali ovu sliku i vidjeli sliku čovjeka koji jaše konja to ne znači da ste predodređeni da se zaljubite u kauboja. To ipak znači da, kad su ljubav i romantika u pitanju, vaše srce može biti teško ukrotiti, čak i kad vjerujete da ste konačno našli osobu svojih snova.

  Imate prirodnu sklonost da i dalje gledate preko ramena svog partnera, samo u slučaju da se iznenada pojavi stvarna osoba iz vašeg sna. Ne rizikujte da dobrog pobjegnete jer bi se vrlo dobro moglo pokazati da je onaj ko je bio tamo ispred vas i čekao da vas primijeti!

  Djevojčica koja leži pored rijeke

  Ako ste pogledali ovu sliku i vidjeli sliku djevojčice kako leži pored rijeke, to ne znači da lažete i da se odričete ljubavi! To znači da ste se u prošlosti loše povrijedili prethodnim iskustvima ljubavi i da, iako imate veliku sklonost davanju srca, sve više postajete sumorni i oprezni kako vrijeme prolazi.

  Svaka osoba koja ikada pokuša pronaći romantičnog partnera doživiće određenu količinu odbacivanja i pucanja srca tokom svog života, ali to ne znači da oni – tj. Vi – neće pronaći ljubav kada vam se misli do. Prava je problem u tome što vam je posebno teško uvjeriti se da ima smisla nastaviti tražiti ljubav koja će trajati. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,