Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sigurno ćete se prepoznati: 11 tipova osoba u karantinu i njihovi urnebesni opisi

Preuzmite sliku

Prošle su dvije sedmice od zatvaranja trgovina, kafića, restorana i ostalih mjesta za druženje. Živimo bez ispijanja kafa, trgovina, bez naših frizerki, kozmetičarki, bez biblioteka, bazena, plesnih škola, teretana, grupnih treninga, klubova…

I sve to isplati se jer taj novi život i ostanak kod kuće pomažu u sprječavanju širenja koronavirusa.

Međutim, trenutna je situacija takva da su, zahvaljujući karantinu, kod nekih ljudi na površinu isplivale neke nove osobine.

 

Osobe za koje smo mislili da o njima znamo sve ili osobe koje smo zamišljali potpuno drugačijima, sada su postale nešto sasvim novo.

Oko nas su tako oni koji znaju sve, paničari, flegme, majstori kuhinje, oni koji ne prestaju čistiti, oni koji neumorno vježbaju, oni koji su vrijeme u karantinu iskoristili da otkriju neke sasvim nove talente…

  • Sve ove, a i neke druge tipove osoba u karantinu na urnebesan način nabrojila je, nacrtala, ali i opisala ekipa koja stoji iza beogradskog brenda “Ivica i Majica”.

    I da. Sigurni smo da ćete u nekom od tipova osoba u karantinu prepoznati barem jednu osobu iz svoje okoline, ali i samu sebe. (zadovoljna.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,