Subota, 1. Aprila 2023.
Tuzlanski.ba logo

Saznao je da ga djevojka vara i napravio najromantičniji prekid veze svih vremena (VIDEO)

Preuzmite sliku

Muškarac koji se nije želio predstaviti, na YouTube je ubacio video snimak u kojem je pokazao kako ga njegova djevojka vara sa muškarcem po imenu Thomas Rue. Ovaj snimak je posebno zanimljiv, zbog činjenice da je autor njega planirao osvetiti se svojoj djevojci.

“Kao što znate, Alex i ja smo najavili zaruke. No, ona ne zna da sam ja saznao da me vara. Šutio sam i sve joj namjestio. Za oko dva sata sve će biti gotovo, a ja za njenu aferu znam već tri sedmice. U međuvremenu mi je slala poruke, fotografije u donjem rublju, a isto je slala i njemu”, govori u snimci koja ponovo kruži društvenim mrežama.

Nakon što je djevojci priredio romantičnu atmosferu, pozvao ju je da sjedne na krevet i počeo joj čitati. Pred kraj rekao joj je da uzme pismo i pročita ga do kraja.

“Dok sove lete i twit, twit, twoo, ovo je veliko pitanje, pitam te”, čitala je djevojka sve dok je nije prekinuo: “Ko je je**ni Thomas Rue?”

Djevojka je ostala u šoku sjediti na krevetu, a prevareni muškarac napustio je kuću i naglasio kako je to kraj njihove veze. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,