Četvrtak, 29. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šampion dana: Tata pronašao genijalan trik kako se odmoriti uz djecu

Ako ste roditelj, dobro znate koliko obveze mogu iscrpiti. Dođete s posla, dočekaju vas djeca, kuhanje, spremanje, kako ne poželjeti odmoriti barem pola sata? Međutim, mnogima je to nezamislivo, ali jedan iscrpljeni tata iz Colorada pronašao je savršeno rješenje problema.

“Ja ću brinuti o djeci da ti možeš obaviti kupovinu namirnica u miru”, rekao je Michael Weber svojoj supruzi Monici.

Kad se vratila iz trgovine, Monica je imala šta vidjeti.

“On je najgenijalniji tip kojeg sam upoznala. Rekao im je da moraju napraviti realističnu sliku dok im on pozira ili spava. Pobjednik dobiva čokoladu, ali budimo iskreni, on je pobjednik”, napisala je uz fotografiju prizora koji ju je dočekao po povratku kući.

Monica je kasnije za portal Motherly pojasnila da se njen suprug vratio iz noćne smjene. S obzirom na to da je vani bilo hladni i sniježilo, mislio je da je bolje da ona obavi kupovinu sama.

“Kad sam došla doma, pozvala sam najstarije dijete da mi pomogne, a ono mi je reklo da moramo biti tihi jer rade realističnu sliku i, ako se tata pomakne, sav njihov trud će biti uništen”, prepričala je.

Iako su starija djeca shvatila šta se događa, prihvatila su ideju jer ih je crtanje zabavilo. Monicina objava podijeljena je 36 hiljada puta i mnoge roditelje je nasmijala do suza. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,