Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ryan Reynolds dio prihoda od prodaje gina donira konobarima koji su dobili otkaz

Preuzmite sliku

Nakon što su Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively donirali milion dolara humanitarnim organizacijama, glumac je pronašao još jedan način da pomogne ljudima tokom pandemije korona virusa.

Objavio je kako će 30% prihoda od prodaje svog gina donirati šankerima i konobarima koji trenutno nemaju posao.

“Kupite bocu gina Aviation i istovremeno pomozite konobaru u potrebi. Svi pobjeđuju. Dostavljamo u vaše kuće, nadamo se da ste ondje i upravo sada, ali nedostajete vašim barmenima. Dakle, donirali smo 15 hiljada dolara (26,592 KM) Udruženju barmena u Americi i dodavat ćemo dodatnih 30% od svake boce isporučene do 1. maja”, stoji na službenoj stranici Aviation American Gina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Ovu odluku Reynolds je objavio i na svom Instagramu. Reynolds je također pozvao sve da se drže mjera i preporuka, kako bi situacija oko koronavirusa što prije završila.

“Moramo se zajedno boriti kako bismo svladali Covid-19 i popravili situaciju u svijetu. Mislim da svi znamo kako se u kriznim trenucima možemo osloniti na poznate osobe, oni su ti koji nam pomažu najviše. Naravno, ispred njih su zdravstveni radnici, vatrogasci, policajci, igrači ping ponga”, našalio se glumac i dodao: “Ostanite kući, poštujte društvenu distancu, perite ruke i pobijedit ćemo ovo zajedno”. (index.hr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,