Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Roditelji tužili 30-godišnjeg sina koji odbija iseliti iz njihove kuće (VIDEO)

Preuzmite sliku

Roditelji 30-godišnjeg muškarca tužili su sina kako bi se napokon odlučio preseliti, a sud ga je izbacio iz njihove kuće.

Sudski dokumenti pokazuju kako Michael Rotondo ne plaća stanarinu ni ne pomaže s kućanskim poslovima te je ignorirao ponudu roditelja da mu plate preseljenje, prenio je BBC. Christina i Mark Rotondo kažu kako njihov sin i nakon pet pisama u kojem ga se obavještava da se mora iseliti to odbija napraviti. On jednostavno tvrdi kako ga nisu obavijestili na vrijeme.

Roditelji su se potom žalili sudu u američkoj saveznoj državi New York, ne znajući kako da na drugi način svog sina natjeraju da iseli iz njihove kuće.

Pisma u kojima su ga obavještavali da napusti kuću, sin je jednostavno ignorisao, a nisu pomogla ni pisma koja su napisali uz pomoć advokata. Nudili su mu i novac, oko 1.100 dolara, uz oštar komentar da pronađe sebi posao. Ništa nije pomoglo, te su supružnici Rotondo napokon otišli na gradski sud kako bi vidjeli mogu li izbaciti sina iz kuće. Tamo im je rečeno da se moraju obratiti Vrhovnom sudu, jer im je Michael sin. Roditelji su odlučni da nastave svoju pravnu bitku. (faktor.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,