Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Riješite test i saznajte šta treba da uradite da vam krene na bolje

Preuzmite sliku

Trenutno u svemiru vlada naboj snažne energije. Može se desiti da ne možete da se snađete u novim okolnostima, ali sve je to zbog pomenutog naleta energije.

Oslušnite sebe, a kako biste saznali šta podsvijest želi da vam poruči, te kakav bi sljedeći potez trebalo da povučete, izaberite simbol koji vas privlači.

 • Dakle, koji vam je simbol od tri ponuđena najdopadljiviji?

  Ptičica

 • Možda ovih dana osjećate da ste napadnuti ili da postoje nesporazumi sa okolinom. Želite da im se opravdate i odbranite svoje stavove. Ipak duhovni savjet za vas je da ne reagujete, ne svađate se i da dobro razmislite prije nego što reagujete.

  Ponekad je efikasnije da smireno iznesete svoj stav, nego da se razbjesnite i imate žustre reakcije. Budite onakvi kakvi zaista jeste i govorite šta mislite, ali dostojanstveno i bez srdžbe. Oni kojima smeta vaša priroda i vaša mišljenja – oni nisu bitni, a oni koji su bitni – njima neće smetati.

  Kristali

 • Kada konačno donesete potrebne odluke i posvetite se svojim problemima, bez odugovlačenja, stvari će brzo krenuti na bolje. Odmah ćete primijetiti napredak. Nemojte se više dvoumiti oko svojih izbora, morate donijeti odluku.

  Jednom kada se fokusirate na nju i ostanete joj vjerni, cijeli Svemir će vam pomoći da istrajete. Prestanite da komplikujete stvari bespotrebnim analizama, jednostavno se prepustite intuiciji i onome što vam cijelo vaše biće poručuje da uradite.

  Leptir

 • Ne treba da potiskujete i krijete svoja osjećanja, niti da ih obuzdavate i uskraćujete svojih bližnjima. Svako na ovom svijetu vodi svoje unutrašnje bitke i postoje ljudi koji su vam bliski, a kojima je neophodna vaša podrška.

  Imate mnogo ljubavi u sebi i svjetlosti, glupo je držati i ne ispoljavati. Dajte svoje srce drugima, nećete tako ništa izgubiti. (ddl.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,