Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Razbacali ženske gaćice po automobilima uz zločeste poruke koje izazivaju glavobolje parovima

Preuzmite sliku

Bilo je to sigurno zabavno iznenađenje za stotine vozača koji su pronašli G-string u kombinaciji s konkretnom porukom na vjetrobranskim staklima svojih automobila.

Drska poruka glasila je: “Hej, divljače! Sinoć si ovo ostavio kod mene”, što je neizbježno dovelo do rasprava među parovima oko toga je li došlo do iskoraka unutar veze, piše dailystar.

Istina, međutim, nije tako kontroverzna kao što se prvo mislilo jer je australski brend donjeg rublja Nala stajao iza trika kao dio svog marketinškog trika kako bi skrenuo pažnju na lansiranje u proizvoda u petak (28. oktobra), prenosi Tuzlanski.ba.

 • Donje rublje bilo je razbacano po Sydneyu i sigurno je ostavilo trag jer su mnogi Australci pohrlili na Facebook kako bi razgovarali o svom iznenađujućem otkriću.

  Jedna žena koja je pronašla par donjeg rublja na svom vozilu komentarisala je, rekavši: “O, Bože, je li još neko jutros ovo dobio na svom autu? Tako smiješno, marketinški genij.”

 • “Ovo bi moglo biti glavobolja za mnoge ljude”, komentarisao je jedan muškarac dok je drugi dodao: “Mogu samo zamisliti reakciju moje žene na ovo”.

  Potparol brenda donjeg rublja potvrdio je da je 1000 pari donjeg rublja bilo razbacano po predgrađu, dajući mogućnost većem broju vozača da dobiju besplatne gaćice.

  Dodali su: “Nala je intimni brend sa sjedištem u Australiji kakav nikada niste vidjeli. Izrađuje moderne, udobne i inkluzivne komade koristeći tkanine koje čuvaju planetu po pristupačnoj cijeni”.

  Kompanija je toliko uvjerena da će se ljudima svidjeti donje rublje da nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve prve narudžbe.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,