Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Rađala i fotografisala u isto vrijeme: Fotke su nevjerovatne! (FOTO)

Preuzmite sliku

Kao iskusni fotograf, Megan Mattiuzzo kaže da je “navikla snimati trenutke koji se više ne mogu ponoviti”.

Kada je lani prvi put saznala da je trudna i da će prvi put postati majka, odmah je znala da želi sve uhvatiti – od prvog udaha do prvog trenutka kada su im se oči susrele

Megan Mattiuzzo je profesionalna fotografkinja iz New Yorka koja fotografiše vjenčanja i modu. Kada je saznala da je trudna, kaže da je obećala sebi i suprugu Ryanu da će napraviti slike za pamćenje sa vlastitog poroda. I iako zvuči nevjerovatno, uspjela je u svom naumu da uhvati prve sekunde rođenja svog djeteta.

Cijeli porod bio je dosta haotičan. Meganina majka bila je prisutna kao moralna podrška kćerki. Ryan je također bio tu, s telefonom u ruci kako bi svima javljao novosti, a u drugoj ruci držao je fotoaparat kako bi ga dodao ženi kada ga zatraži.

I pored toga što je rađala, Megan je uspjela uhvatiti savršeni trenutak za fotografisanje. Tako je na svijet došao Easton Mattiuzzo, sasvim zdrav dječak.

Mama je već sutradan postavila slike na Facebook i sasvim očekivano, vrlo brzo postale su viralne. “Stalno radim fantastične slike za druge. Zašto da ih ne priuštim i sebi?” kazala je Megan. (24sata.hr)

 

 

 

 

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,