Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Fame Daddy”: Možete imati dijete rok zvijezde, genija, fudbalera…

banka sperme
Preuzmite sliku

Ako se odlučite da ukažete povjerenje “Fame Daddy” servisu, moraćete prvo da prođete kviz od 12 pitanja

banka spermeNovi web sajt za donaciju sperme nudi ženama koje su opsjednute poznatim ličnostima da rode djecu čiji su očevi svjetske zvijezde.

Fame Daddy” tvrdi da ima više od 40 poznatih ličnosti među donatorima, koji su raspoređeni u devet kategorija: atleta – osvajač zlatne Olimpijske medalje, vozač formule 1, glumac dobitnik Oskara, rok zvijezda iz popularnog benda, genije tehnološke industrije, poznati fizičar, bivši fudbaler iz Premijer lige, britanski Lord ili popularni zabavljač“.

Za početni honorar od 15 hiljada funti ovaj “vrhunski servis za oplodnju” obezbijediće roditeljima spremu koju mogu iskoristiti u pokušaju da dobiju dijete.

Koristeći spermu dokazanog pobjednika djetetu možete obezbijediti da bude korak ispred svojih vršnjaka od početka života“, navodi se na sajtu.

Ako se odlučite da ukažete povjerenje “Fame Daddy” servisu, moraćete prvo da prođete kviz od 12 pitanja kako bi na taj način odabrali “selebriti” donatora koji odgovara traženim karakteristikama. Na sajtu obećavaju i da će vam pomoći tim njihovih eksperata “da odaberete poznatog tatu koji će odgovarati vašim biološkim karakteristikama i nasljedstvu”.

I pored toga što nijedna od uključenih poznatih ličnosti na sajtu nije imenovana, “Fame Daddy” uvjerava korisnike da su svi prošli medicinska testiranja kako bi roditelji mogli biti informisani o eventualnim nasljednim zdravstvenim karakteristikama.

banka sperme1

Mi prodajemo sjeme ljudi koji su uspješni, koji su dostigli vrhunac u svojoj struci. Naš cilj je da obezbijedimo korisnicima najkvalitetnije poznate očeve čiji doprinos je dostupan ekskluzivno samo na našoj klinici za oplodnju“, izjavio je šef firme “Fame Daddy” Den Ričards za “The Sun”.

Ipak, Ričards je u razgovoru za “Telegraph” priznao da trenutno nemaju nijedan od uzoraka, te da su opisi koji se mogu naći na njihovom web sajtu zapravo primjeri tipa klijentele koju žele da privuku.

Na našem spisku mogućih donatora, kojih imamo oko 40, već su penzionisani svjetski poznati teniser i engleski reprezentativac u kriketu, kao i popularna rok zvijezda koja ima platinasti album iza sebe“, kazao je on.

U kompaniji su ubijeđeni da će program “Fame Daddy” otpočeti u februaru sljedeće godine, prenose agencije.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: