Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prvi srpski ‘kanibal’: Jedem sve što stignem, “pojeo bih i rođenu majku!’

srpski kanibal
Preuzmite sliku

Dejan Deško, odnosno Gospodin ‘Kanibal’, kako ga je oslovio voditelj srpske emisije prigodnog naziva ‘Luda kuća’, gledateljima je podijelio svoje prehrambene navike, koje uključuju živo meso, a tvrdi da se niti ljudskom ne protivi.

srpski kanibal

Emisija srpske ‘Happy TV’, koja se po izrazitoj ‘edukativnosti’ može mjeriti sa show-om Jerryja Springera, ugostila je čovjeka kojeg su prozvali prvim srpskim kanibalom, koji se pristojno predstavio rečenicom: “Ja sam divlji čovjek!”

U ovoj, pola sata dugoj, gurmansko-znanstvenoj emisiji, gospodin ‘Kanibal’ ispričao je zašto ima posmrtnicu za samog sebe na vratima svoje kuće, te je bez problema dodao kako bi pojeo svoju rođenu majku da mora.

Trenutak koji je najviše obilježio ovaj freak show je kada mu je voditelj dao da pojede živu žabu. Deško je to pokušao učiniti, gurajući žabu u usta, no zaključio je da će je ipak pojesti izvan studija.

Cijelu emisiju možete pogledati u video prilogu ovog članka, a ako želite gurmanski trenutak sa žabom možete prebaciti na 25. minutu videa. Ako, ipak, želite škicnuti samo kako Deško gricka žive puževe, gledajte video od 11. minute.

Tuzlanski.ba / Webcafe.net.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: