Nedjelja, 31. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prvi (i zadnji) spojevi: Imaš li šta love? Koja si krvna grupa?

Vjerovatno nema mnogo ljudi u braku ili u ozbiljnoj vezi, koji nisu barem jednom, pa makar samo u žaru ljubavne svađe, pomislili kako ‘baš zavide svim tim samcima koji izlaze i upoznaju nove, sigurno zanimljive ljude’, piše Daily Mail.

Sada su ti ‘sretnici’, samci iz raznih krajeva svijeta, podijelili svoja iskustva o prvim spojevima na kojima su bili. Ovo su, ukratko, neka od gorih:

– Momak me pitao ‘volim li snijeg’, a onda mi je objasnio kako ‘on snijeg voli samo zato što, kako kaže, mrzi gledati mrtvu travu’ – napisala je jedna djevojka koja kaže kako je jadnik bio zgodan, ali nikako nije uspijevao započeti smisleni razgovor’, prenosi Tuzlanski.ba.

– Jedan me momak kad smo izašli pitao ‘koja sam krvna grupa’ – piše djevojka.

 • Pomislila sam da će me ubiti, ne znam koji bi drugi razlog za takvo pitanje imao – zaključila je..

  – Znam da smo se tek upoznali, da imam dijete od tri godine i da nemam posao, a ni planove za budućnost ali, bi li se možda svejedno udala za mene? – ukratko je, kaže djevojka, prepričala prošnju koju je doživjela na jednom prvom (naravno i zadnjem) spoju.

  Mnoge su djevojke doživjele i da momci koji ih prvi put u životu vide, indirektno ili direktno komentiraju njihovu težinu i izgled:

  – Stvarno ćeš pojesti burger?, rekao je kad sam naručila. Možda bi bilo bolje da pojedeš salatu, sugerisao joj je.

 • A bilo je i onih direktnijih, koji su jednostavno pitali djevojku ‘Misliš li ti izgubiti šta od tih kila?’

  Imaš super kukove, taman za rađanje; koliko bi djece htjela imati? – rekao je jedan mladić curi kad su prvi put izašli.

  – Koliko djece želiš? S koliko si njih spavala? Kakav seks voliš? – neka su od pitanja koja mi je kad smo se našli postavio momak kojeg sam upoznala preko Tindera – napisala je jedna djevojka i dodala kako je sad sigurna da će ‘uvijek ostati sama’.

  Ima, čini se, i muškaraca koji stvarno žele ‘samo jedno’, ali to nije uvijek ono na što cure misle. Tako je jedan momak odmah na prvom spoju pitao: Imaš li što love? Moram ‘gibat’, treba mi, piše jedna djevojka.

  Neke su se pak osjećale kao da su, kako piše jedna cura, ‘na razgovoru za posao’ a ne na spoju, pogotovo kad je momak pitao ‘Gdje se tačno vidi za pet godina?’.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,