Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prvi bordel sa gumenim lutkama u Evropi: U ponudi lutke različitih proporcija, a evo koliko košta “provod”…(FOTO)

Preuzmite sliku

Novootvoreni seks-klub u Barceloni u Španiji je prvi u Evropi koji klijentima nudi seks sa gumenim lutkama.

“Lumi Dolls” navodi kako muškarci i žene mogu da se oraspolože kad dođu kod njih, gdje u posebnim sobama sa prigušenim svjetlima i velikim TV ekranima mogu da gledaju erotske filmove, piše “Daily Mail”.

Kao posebna ponuda oni izdvajaju sat vremena sa lutkom u ljudskoj veličini za oko 80 eura, a nakon ove promotivne cijene tokom otvaranja kluba, cijena je sada oko 120 eura.

Postoje četiri lutke različitih boja kose, proporcija itd. Klub garantuje čistoću i navodi kako lutke peru posebnim dezinfekcionim i antibakterijskim sredstvima poslije svake upotrebe.

Svaka od lutki je koštala oko 5. 000 eura, napravljene su od silikona i teške su više od 40 kilograma.

Klijenti mogu da biraju između niže Lili koja je iz Azije, visoke Katy sa velikim grudima i napućenim ustima i plavim očima, zatim Leize iz Afrike ili Aki, plavokose djevojke koja liči na one iz japanskih anima.

Klijente klub savjetuje da koriste kondome i takođe mušterije mogu i da zahtijevaju neku posebnu garderobu za lutke. Novi seks klub se pokazao kao unosan posao, pa su već sedmicama unazad svi termini bili popunjeni, piše “Daily Mail”. (blic.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,