Subota, 17. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Profesor koji je pomogao ženama da zatrudne ima 78 djece, a s njim trenutno 13 žena čeka bebu

Preuzmite sliku

Profesor iz New Yorka, Ari Nagel pomagao je ženama da zatrudne ‘po starinski’, tako što je imao odnose s njima, ali sada je nešto oprezniji.

Kaže da su mu jedina plata za njegove usluge poljupci i zagrljaji koje dobije Ariju se javlja sve više žena kojima treba pomoć da zatrudne i zato je prestao imati seksualne odnose s njima pa sada spermu dostavlja u čašicama, kako bi zaštitio sebe i njih.  Zbog toga što već ima 78 djece, a trenutno je i 13 žena trudno s njim, mnogi ga zovu Sperminator.

,,Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dijete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Sretan sam jer imam toliko djece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To ovisi o porodicama.”, rekao je. Ne pomaže samo ženama u Americi već i u cijelom svijetu.

,,Puno žena koje mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mjesec bio sam dva puta u Africi, a mjesec prije toga bio sam na Barbadosu i u Gruziji. Mjesec prije toga bio sam i u Rusiji, putovanja su dio ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike.”, objasnio je Ari.

Trenutno 13 žena čeka dijete s Arijem, a sve su umjetno oplođene njegovom spermom.

,,Desetak djece začeo sam seksom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mjesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo bi teško seksati se bez zaštite, a u isto vrijeme garantirati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama.” zaključio je Ari. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,