Nedjelja, 11. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prodaje se legendarna škola Hogwarts iz Harryja Pottera (FOTO)

Preuzmite sliku

Veličanstvena vila u Royal Connaught Park čiji nam je interijer poznat kao čarobnjačka škola Hogwarts iz filmskog megahita o Harryju Potteru stavljen je na prodaju po cijeni za koju bi vam mogao zatrebati čarobni štapić…

Legendarna trpezarija i hodnici škole Hogwarts u kojima je čarobnjački trojac sastavljen od Harryja Pottera, Hermione Granger i Rona Weasleyja kovao planove i pripremao razne spačke našao se na tržištu nekretnina; točnije, zdanje koje je poslužilo kao kulisa za ovu omiljenu imaginarnu školu, a koje se nalazi u Royal Connaught Parku.

Istorija Royal Connaught Parka nije oduvijek bila tako čarobna, međutim, služila je kao obrazovna ustanova gotovo cijeli svoj vijek – izgrađena 1907. godine, škola je u početku bila osnovna škola za dječake, a kasnije je pretvorena u sveučilište.

Trenutni vlasnik nekretninu je kupio nakon snimanja filmskog serijala, renovirao pojedine dijelove kompleksa pretvorivši ih u apartmane, ukupno njih 28, i stavio u prodaju. Cijene spomenutih apartmana kreću se od 1 000 000 do 4 000 000 dolara. Alohomora! (buro247.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,