Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prigovarala mu jer nema kadu pa joj napravio jacuzzi u kamionu za odvoz smeća

Preuzmite sliku

Dave Eastwood proveo je dvije godine gradeći novi dom za sebe  i svoju partnericu, Helen Kettleborough, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tokom gradnje morali su se preseliti i stanovati u svojoj garaži, što znači da nisu imali nikakav luksuz. Helen je za to vrijeme najviše nedostajalo uživanje u kadi, jer su u graži imali samo tuš.

Ovoj 60-godišnjakinji najviše je nedostajalo vrijeme koje je provodila uživajući u toploj kupki, što je često spominjala svom partneru. Jednog dana njemu je dosadilo slušati njezino prigovaranje i jadikovke pa je odlučio uzeti stvari u svoje ruke te napraviti joj vlastiti jacuzzi – i to u starom kamionu za odvoz smeća.

Dave (63) je za jacuzzi iskoristio stari kamion za smeće, koji je koristio tokom izgradnje njihovog doma, te ga je napunio toplom vodom i gelom za tuširanje. Zbog nedostatka struje, mjehuriće je napravio ručnom bušilicom, tako što je doveo zrak do vode. Nakon što se voda ugrijala, Helen je ušla u svoju kupku i uživala s jednom čašicom vina.

  • “Ovo je bio pravi raj za mene, bilo je stvarno divno malo se opustiti. Koristili smo tuš u garaži tako da mi je ovo namakanje stvarno odgovaralo. Dvije godine smo u garaži, a ja sam se stalno žalila na kadu pa me Dave odlučio ušutkati. Jednom kada sam ušla u vodu, nisam više htjela izaći iz nje”, ispričala je Helen.

  • Kaže kako su vodu ugrijali na suncu tokom nekoliko dana pa je uvijek bila u iščekivanju svoje kupke, a kada je završila s njom, ostatkom vode su zalili cvijeće pa vodu nisu potrošili uzalud. “Nakon dvije godine prigovaranja, napokon je dobila svoju kupku. Potpuno je uživala u njoj, samo malo vode i mjehurića me spasilo od bolova u uhu”, našalio se Dave. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,