Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prevarena žena ostavila mužu brutalnu poruku na madracu

Preuzmite sliku

‘Promijenila sam brave Gary. Uzmi krevet sebi i odnesi ga u Laurinu kuću. D*oljo jedna razvodim se od tebe i rekla sam djeci šta si radio u našem krevetu i oni više ne vole svog tatu’, brutalna je poruka nastala negdje u Australiji, koja je objavljena na Redditu, piše Daily Mail.

Navodno je riječ o osveti prevarene žene, koja je u napadaju bijesa izvukla madrac iz svoje bračne sobe te na njemu poruku ispisala sprejem, prenosi Tuzlanski.ba.

Kako bi bila sigurna da će dovoljno poniziti supruga koji je varao, madrac je ostavila naslonjen na zid uz cestu kraj njihove kuće.

Poruka je izazvala burnu reakciju, pri čemu su neki podržali napad na preljubnika, dok su drugi osudili uplitanje djece u cijeli incident, koliko god se njihov otac ponio nemoralno.

 • – Ako imate djecu i ako varaš svoju ženu/muža onda to nije više samo prevara partnera, već varaš cijelu porodicu. Kad je prevario njihovu majku, sam je uveo djecu u cijelu slučaj – jedan je od komentara.

  – Ne vidim problem u tome da se djeci kaže istina. Čemu štititi oca i lagati. Jedino, to može napraviti na ljepši način, ali je poante je ista – složio se drugi.

  Ipak, neki su iznijeli tezu kako nije pošteno da zbog bračnih razmirica djeca moraju biti traumatizirana, a u ovakvim stvarima često im nastaju ‘rane’ koje nose dugo sa sobom.

  – Izostavite djecu iz problema odraslih – napisao je neko, ističući kako kako se ne smije podcjenjivati efekt koji nevjera i ovakve vrste svađi među roditeljima mogu ostaviti na djetetu. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,