Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pretvarao se da je slavan: Prolaznici nasjeli, jurili ga da se slikaju (VIDEO)

slike zanimljivosti 6 bret koen 449464669
Preuzmite sliku

Bret Koen prošetao je ulicama New Yorka u pratnji tjelohranitelja, fotografa, pretvarajući se da je zvijezda. Iako niko nije znao ko je on, mnogi su zastajali da se slikaju i pozdrave za \”zvijezdom\”.

\"slikeBret Koen izveo je uspješan društveni eksperiment na ulicama New Yorka. Svoju luckastu ideju da zavara hiljade prolaznika sproveo je u djelo pretvarajući se da je slavna osoba.

Obukao se kao tipična zvijezda, a uz njega su koračala dva profesionalna tjelohranitelja, dva asistenta i fotografi koji su se pretvarali da su paparaci. Dok su ga čekali pred ulazom u NBC Studio, fotografi i asistenti su \”pripremili teren\” pričajući kako će naići velika zvijezda.

Mnogi okupljeni pitali su ko je taj čovjek, ali im niko nije odgovorio. No, ipak, su ostali i radosno čekali da se fotografišu sa Bretom, u nadi da će njihovi Facebook i Twitter prijatelji znati nešto više o tome ko je zapravo on.

Koen ne samo da je uspio da prevari prolaznike, već je njegovo pojavljivanje dovelo do erupcije oduševljenja. Masa je počela da se gura i samo nekoliko ljudi je pitalo Breta ko je on, odakle je i šta radi.

Fotografisao se sa skoro 300 osoba i dokazao da je moderno društvo toliko opčinjeno pop kulturom da je izrazito površno. Na snimku se vide i razgovori sa pojedinim \”fanovima\” koje pitaju odakle znaju Breta, koji im je njegov najdraži film i slično.

Tuzlanski.ba/Smedia.rs

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: