Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Preselila iz jedne državu SAD-a u drugu i saznala da je ‘tražena’ – jer nije vratila VHS kasetu

Preuzmite sliku

Amerikanka Caron McBride ispričala je nedavno na Twitteru kako je nakon što se udala iz Oklahome preselila u Teksas, ali kad je htjela na svojoj vozačkoj dozvoli promijeniti adresu prebivališta, saznala je da je u rodnoj Oklahomi – tražena zbog pronevjere!

– Zbog pandemije sam morala mailom ugovoriti sastanak, ali s policije sam dobila mail u kojem piše da ‘u Oklahomi ‘imam neriješen problem’ – kaže McBride koja je potom nazvala broj koji su joj poslali u poruci, a osoba s druge strane joj je rekla da je tražena zbog ozbiljnog kaznenog djela.

– Prvo što mi je žena na telefon rekla je da me policija traži zbog kaznenog djela pronevjere – kaže McBride, koja je u tom trenu, sjeća se, pomislila da će doživjeti srčani…

Žena s kojom je pričala objasnila joj je da ‘dokumentacija koju ona ima pokazuje da je Caron McBride tražena jer od 1999. godine nije u videoteku vratila unajmljenu VHS kasetu sa serijom ‘Sabrina, tinejdžerska vještica’.

– Kad je izgovorila to zadnje, zamolila sam je da ponovi, jer mi ništa nije bilo jasno. ‘Ona se šali’, pomislila sam – priča McBride. Međutim ,gospođa se nije šalila… (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,