Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pravio selfie dok mu se supruga porađala i izazvao ovakve reakcije…

Preuzmite sliku

Gil Solano uistinu je sretan čovjek. U ponedjeljak je postao otac svog prvog djeteta, kćerkice Eve, a usput je preživio riskantnu avanturu zvanu fotografisanje selfieja u rađaoni

Gil i Sarah Solano u ponedjeljak su postali roditelji djevojčice Eve. Bila bi to samo još jedna sretna priča u nizu da Gil nije na Redditu objavio selfie iz rađaone na kojem je ‘ulovio’ i svoju suprugu u trudovima.

Fotografiju je do sada vidjelo više od dva milijuna ljudi, a njihove reakcije potpuno su očekivane.

‘Počivaj u miru Gil, falit ćeš nam’, ‘ubit će te žena, znam to zato što je i moj muž ovo pokušao napraviti’, ‘preselio bih se na pusti otok da sam na tvom mjestu’, ‘uživaj u celibatu’, ‘žao mi je što će tvoja kći odrasti bez oca’ samo su neki od urnebesnih komentara na Gilov račun.

Međutim, Gil nema razloga za brigu jer njegova Sarah ima puno smisla za humor čak i u teškim situacijama i sve je dobro prihvatila

Nisam znala da me slika. Imala sam trudove nekoliko sati i Gil mi je pokazao fotografiju kako bi mi malo skrenuo misli sa svega i nasmijao me. Učinila mi se presmiješnom i rekla sam mu da je pošalje našim prijateljima i obitelji, priznala je Sarah BuzzFeedu, a nakon pozitivne reakcije prijatelja Gil je fotografiju objavio i na društvenim mrežama. (zadovoljna.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,