Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatska: Pozvali 52-godišnjaka jer nisu imali igrača, on zabio hat-trick

Preuzmite sliku

NK Orač iz Petrijanca kraj Varaždina prošao je u 2. kolo županijskog kupa uz hat-trick malonogometnog veterana Branka Telebara (52) kojega su pozvali da zaigra jer nisu imali dovoljno igrača

Branko Telebar (52) postao je varaždinska zvijezda! Gospodin u šestom desetljeću života zaigrao je u utakmici prvog kola fudbalskog kupa ŽNS Varaždin za NK Oračprotiv Trnja proteklog vikenda jer Orač nije imao dovoljan broj igrača.

I ne samo da je zaigrao, čovjek je pokazao fudbalsko umijeće te je u remiju 3-3 u Petrijancu zabio hat-trick, vraćavši svoju momčad triput iz zaostatka!

Da slavlje za navijače Orača bude veće, njihov je klub prošao dalje pobijedivši Trnje nakon penala 6-5, prenosi eVaraždin.

Iako su za Telebara ozbiljne godine za bavljenje fudbalom odavno prošle, i dalje je aktivan u malom nogometu. S varaždinskim rekrativcima, “crno-bijelim majstorima”, igra Međunarodnu malonogometnu crno-bijelu ligu.

  • Nakon ovoga možda bi mogao razmisliti i o angažmanu na velikom nogometnom terenu.

    NK Orač iz Petrijanca, malog mjesta 10 kilometara zapadno od Varaždina, prošle je sezone osvojio Treću ligu Varaždinske županije, što je šesti rang u klupskoj strukturi u Hrvatskoj.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,