Nedjelja, 26. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Potrošio ogroman novac u želji da izgleda kao “vanzemaljac”

Preuzmite sliku

Na svom projektu radi godinama, a za većinu njegovih modifikacija zaslužan je artist iz Barcelone

Ekstremni ljubitelj tjelesnih modifikacija kaže kako je tek na 16% svog projekta Black Alien.

Francuz Anthony Loffredo morao je otputovati u Barcelonu kako bi se podvrgnuo modifikacijama koje su u Francuskoj ilegalne.

Iako je modifikacija tijela sve popularnija, Loffredo ju je definitivno odveo u nove krajnosti. Osim što sada nema nos i jezik mu je podijeljen na dva dijela, Loffredo je tetovirao cijelu kožu i beonjače, ima piercinge po cijelom licu, uključujući i kroz bradu, u glavu su mu ugrađeni implantati, a čini se i kako su mu odstranjene uši, piše Index.hr.

U intervjuu za francuske novine Midi Libre iz 2017. godine, Loffredo je govorio o svojim snovima da izgleda poput vanzemaljca.

“Od malih nogu vrlo sam strastven prema mutacijama i transformacijama ljudskog tijela”, kazao je otkrivši kako je radeći kao zaštitar shvatio da ne živi svoj život onako kako bi htio.

Na svom projektu radi godinama, a za većinu njegovih modifikacija zaslužan je artist iz Barcelone, Oscar Marquez, i sam ljubitelj tjelesnih modifikacija. Na Instagramu je nedavno pokazao kako je izgledao prije 6 godina.

Ranije ovog mjeseca Loffredo je objavio video na kojem se vidi kako više nema nos. “Kao u snu… živim taj san…”, napisao je, zahvalivši Marquezu.

Uz fotografiju koju je objavio jučer, Loffredo je otkrio kako je njegov projekt Black Alien završen tek 16%.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,