Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Posvađao se s roditeljima pa iskopao u dvorištu “rupu” u kojoj živi

Preuzmite sliku

Andres Canto iz Španije, poslije svađe sa roditeljima, šest godina je kopao rupu u dvorištu porodične kuće da bi živio u njoj.

Andres je kopao od 2015. godine, svakoga dana poslije škole, u slobodno vrijeme, i to zbog toga što su mu roditelji rekli da ne može da izađe iz kuće u trenerci, prenosi cdm.

Canto je tada imao 14 godina, a očigledno je roditeljsku primjedbu shvatio preozbiljno, toliko da je, iznerviran i utučen, odmah otišao u dvorište gdje je započeo svoj novi dom.

  • Kada se zaputio u dvorište sa lopatom, iznerviran i ljut,prije šest godina, nije mogao ni sanjati da će danas boraviti u svojoj muškoj jazbini.

    Pećina je duboka tri metra, ima grijanje i wi-fi. Snimak svoje pećine Andres je objavio na društvenim mrežama.

  • “Moji roditelji su željeli da se presvučem da bih otišao u selo, ali ja sam želio da obučem trenerku koju sam volio da nosim kod kuće, i tada sam odlučio da kopam u dvorištu”, rekao je Andres Canto koji je stvorio sopstvenu oazu sa dnevnom sobom, sapavaćom sobom i kupatilom.

    Andres sada ima dvadeset godina i zadovoljan je svojim radom, ali istovremeno i začuđen kako je toliko dugo radio na tome. On je danas glumac, i kaže da ne zna šta se zapravo zbivalo u njegovoj glavi kada se prije šest godina zaputio sa lopatom u dvorište, ali da je svakako zadovoljan krajnjim rezultatom.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,