Ponedjeljak, 1. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Posao oglasila internet prodavnica: Za isprobavanje seksualnih igračaka, plata oko 7.000 KM

Posao je oglasila internet prodavnica OnBuy.com, a u njemu traži osobu koja će svakog mjeseca isprobavati nove seksualne igračke.

Na navedeni potez su se odlučili budući da svakog mjesec zaprime više od 500 pitanja o seksualnim igračkama koje prodaju te bi željeli svojim korisnicima pružiti najbolju moguću korisničku uslugu. Zato im je potrebna osoba koja će rado spojiti posao i zabavu te prionuti na istraživanje.

Osnivač tražilice Cas Paton otkrio je povode za kreiranje ovog zanimljivog radnog mjesta:

„Na OnBuy.com cilj nam je pružiti klijentima najbolju uslugu. Posljednjih mjeseci uvidjeli smo povećanje broja pitanja vezanih uz igračke za odrasle. Iako naš tim trenutno pomaže u svim upitima kupaca na najbolji mogući način, potreban nam je profesionalac za ovaj zadatak“.

„Razumijemo da ovo nije baš uobičajeni posao za korisnike, ali nadamo se da postoji neko ko ima sva potrebna znanja. Ako ste to vi, pošaljite svoju prijavu“, naveo je Paton.

Ako ovo zvuči kao tvoj posao iz snova, morat ćeš biti brza jer se prijave za „Intimnog upravitelja korisničkih usluga“ zatvaraju 28. februara.

Uspješni podnositelj zahtjeva morat će testirati igračke kako bi mogao odgovoriti na pitanja o njihovoj upotrebi, brzi i performansama, ako i seksualnom zdravlju i vrućim igricama. Osim korisničke podrške, Intimni menadžer će također trebati pružiti povratne informacije koje će omogućiti kompaniji poboljšanje internetskog opisa proizvoda i korisničkog iskustva.

Posao dolazi fleksibilno radno vrijeme i uz godišnju platu od 86.515 KM, a možeš ostvariti i dodatne bonuse. Vrijeme rada je fleksibilno.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,