Petak, 9. Juna 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ponudila je 100 muškaraca seks bez obaveze, a onda su je odgovori iznenadili

Preuzmite sliku

Seksualna spisateljica Nadia Bokody aktivna je korisnica aplikacija za upoznavanje pa se nagledala očajnih uleta i fotografija muških spolovila. Zbog toga je odlučila okrenuti ploču i muškarcima slati ljigave ulete i paprene poruke, a rezultati su je iznenadili.

Poruka koju je ova autorica iz Sydneyja poslala na adrese 100 frajera glasila je: “Želiš li seks bez obaveza?”

Potvrdno su joj odgovorila 72 tipa, dvojica su odgovorila ne, a njih 24 nije joj odgovorilo, piše Index.hr.

“Bila sam iznenađena koliko ta 72 tipa nisu bila sumnjičava oko mog neuobičajeno agresivnog pristupa. Doduše zanimljivo je da, kad sam krenula s konkretnim planovima, nekoliko njih mi se prestalo javljati ili su smislili neke isprike zašto se ne mogu naći sa mnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Spisateljica je potom željela saznati zašto su odustali, no nije uspjela. Naime, Tinderu je od muškaraca koji odbijaju seks bez obaveza još čudnija žena koja ga nudi pa su joj obrisali profil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Inače, Nadia je imala više uspjeha od cure i momka sa YouTube kanala “Whatever” koji su prilazili ljudima u baru i nudili im seks. Cura je dobro prošla, 30 muškaraca pristalo je na seks, dok je dečko imao tek polovičnu sreću – nijedna žena nije pristala, ali nijedna ga nije uvrijeđeno zalila pićem. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje