Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Ponižena’ mama sve ispričala: “Zbog velikih grudi htjeli su me izbaciti s leta”

Preuzmite sliku

Eva je Playboy manakenka koja je putovala sa sedmogodišnjim sinom, a optužuje osoblje aviokompanije za diskriminaciju – insistirajući da je bila ponižena te su joj dopustili da se vrati na let tek nakon što se pokrila

Playboyeva manekenka koja je izbačena iz aviona Southwest Airlinesa sa svojim sedmogodišnjim sinom sada zahtijeva službeno izvinjenje od Southwest Airlinesa čije osoblje optužuje za diskriminaciju insistirajući da je bila ‘ponižena’ zbog veličine njenih grudi.

Naime, Eve J Marie se ukrcala na let iz Dallasa u Teksasu do Tulse u Oklahomi, 29. oktobra, kada su stjuardese zatražile od nje i njenog sina da napuste avion.

Prema Instagram zvijezdi, osoblje joj je reklo da je njen dekoltirani leopardov kombinezon kršio pravila avio reda odijevanja, koja zabranjuje ‘razvratnu’ odjeću, prenosi Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve J Marie (@evejmarie) on

No, njoj nikako nije jasno šta je to bilo neprimjereno odjeveno na njoj, budući da, smatra, uvijek izgleda seksi.

Eve, koja kaže da godišnje troši 90.000 dolara na putovanje sa Southwestom tvrdi da su je stjuardese ne samo diskriminisale, već i ljudski povrijedile, a sve zbog toga što privlači pažnju svojim grudima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve J Marie (@evejmarie) on

Dodala je da se stjuardese nisu mogle složiti oko toga što podrazumijevaju pravila odijevanja i zahtijeva da se avio kompanija javno izvini.

Majci i sinu na kraju je dozvoljeno da se vrate u avion, ali tek nakon što se koristila džemperom stjuardesa da se ‘pokrije’. Evi je također rečeno da mora sjediti u prvom redu kako ostali putnici ne bi mogli vidjeti njenu odjeću. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,