Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako je ovaj dječak skupio preko 115 000 lajkova na Facebooku

djecak lajkovi
Preuzmite sliku

Internet voli mačke i to je poznato svima, a ta je neobična ljubav pomogla i ovom dječaku da ostvari svoje ciljeve.

djecak lajkovi

Naime, sedmogodišnji Remi Urbano svog je oca Dana zamolio da mu kupi mačku, a kad sumnjičavi tata nije pristao, Remi je toliko dosađivao da je Dan na kraju popustio i predložio mu sljedeće. Ako na Facebooku skupe više od hiljadu lajkova, njemu i njegovoj jednogodišnjoj sestri Evelyn kupit će mačku.

Mama Marisa pomogla im je da uploadaju fotografiju njega i njegove sestre s uvjetima oklade: “Hej Fejsbuče! (Mjau, mjau, mjau)

Moja sestra i ja JAKO želimo mačku. Naš tata nam je obećao da će nam kupiti jednu ako skupimo 1000 lajkova. Molim vas, lajkajte ovu fotku. Hvala!”

Marisa je za “Good Morning America” rekla kako je bila uvjerena da će imati mačku, ali ni ona nije mogla pretpostaviti da će u samo sedam dana skupiti više od 115 hiljada lajkova.

Kao što je i obećao, Dan Urban udomio je jednu napuštenu mačku iz lokalnog skloništa, a namjeravali su je nazvati Hairy Pawturr. No, budući da se nije radilo o mačku, svoju su ljubimicu morali nazvati Hairietta L. Pawturr, a ovo “L” odnosi se na lajkove.

Tuzlanski.ba / Index

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: