Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Poduzetnik nudi novčanu nagradu od 45.000 KM onom ko mu pronađe djevojku za vezu

Preuzmite sliku

Jeff Gebhart (47) je uspješan poduzetnik iz Kanzaaa koji je odlučio da osobu koja mu pronađe djevojku nagradi u iznosu od nevjerovatnih 25.000 dolara. (45.000 KM)

– Već dugo sam sam i ne želim da koristim dejting aplikacije – kazao je Jeff na početku videa koji je objavio na svom internet sajtu DateJeffG.com. On zapravo predstavlja lični oglas sredovječni muškarac navodi sve svoje karakteristike. Visok je 170 cm, ima 72 kg i indeks tjelesne mase 9 odsto. Jeff je također otkrio da nema djece i nikada nije bio u braku. Kako bi izabrao pravu ženu za sebe, osmislio je glavne kriterije koje djevojka treba da posjeduje ali i plan po kome će isplaćivati “provodadžiju”.

  • Osoba koja mu pronađe djevojku će moći ček da unovči tek nakon godinu dana druženja sa Jeffom i njegovom budućom djevojkom. Nakon početnog perioda upoznavanja, Jeff će početi osobu koja mu pronađe djevojku da isplaćuje.

    Sve kandidatkinje koje se prijave moraju biti ženskog pola i obavezno punoljetne. Iako traženje pogodne žene za ovog neženju zvuči više kao iznajmljivanje, nego ljubavni spoj, Jeff kaže da shvata da njegov oglas “zvuči čudno”, ali je zapravo 25.000 dolara  (46.000 KM) ekvivalentno iznosu koji bi mogao da potroši izlazeći sa ženama sa Tindera, aplikacije koju on naziva “toksičnom“. (Telegraf.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , , ,