Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Plata od 50.000 KM za isprobavanje seksi igračaka

sex-igracke
Preuzmite sliku

Nat Garvey obična je djevojka s vrlo zanimljivim poslom. Naime, ova Britanka plaćena je preko 50.000 KM godišnje da isprobava i ocjenjuje igračke za seks.

\"sex-igracke\"Do sada je isprobala preko 1.000 artikala koji uključuju vibratore, seksi opravice, donje rublje i druge rekvizite, a sve to zahvaljujući internetskoj trgovini seksi igračaka na čiji se oglas javila iz čiste zezancije.

Ovim se poslom bavi već dvije godine, a obavlja ga kod kuće gdje joj stižu tjedne pošiljke artikala koje onda mora isprobati i ocijeniti njihovu kvalitetu. Za svoj posao tvrdi da je kao i svaki drugi, no \'umjesto da sam okružena uredskom opremom i računalima, imam hrpu seksi igračaka s kojima se mogu zabavljati\’.

\'Nisam ovisnica o seksu. Predstavljam prosječne djevojke koje, poput mene, koriste ovakva pomagala\’. U Britaniji se godišnje proda oko četiri milijuna seksi igračaka, a brojka svake godine raste.

Nat objašnjava: \'Seksualni rekviziti više nisu tabu. Koriste ih i samci i parovi kako bi obogatili svoj život, a moj je posao razabrati kvalitetne od nekvalitetnih proizvoda. Sigurna sam da neki ljudi ne cijene moj posao, ali moji prijatelji i obitelj misle da imam najbolji posao na svijetu, a i meni je savršen.\’

 

 

Izvor: webcafe.net.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: