Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pas lutalica trčao za automobilom u nadi da bude spašen

Preuzmite sliku

Edan pas lutalica neumorno je trčao za automobilom koji je prolazio cestom u njegovoj blizini, a u jednom trenutku dobri ljudi koji su se nalazili u vozilu zaustavili su se i poveli psića sa sobom.

U videu koji je objavljen na YouTubeu žena imena Martina objasnila je da su ona i suprug sasvim slučajno primijetili psa kako trči za njima te ga nisu mogli ostaviti. Odveli su ga u obližnje selo u pokušaju da mu pronađu vlasnike, ali nitko ga nije prepoznao.

“Imao je zapušteno krzno i nije bio čipiran”, objasnila je Martina.

Kada su shvatili da je pas prepušten sam sebi, odlučili su ga zadržati. Iako su bili zabrinuti kako će pas, kojem su nadjenuli ime Moxie, reagirati na njihove mačke u kući, ispostavilo se da razloga za brigu nije bilo, jer su se Moxie i mačke odmah sprijateljili.

Pas je postao stalan član njihove obitelji, a Martina je dodala da se Moxie toliko dobro uklopio da se ponekad i sam ponaša poput mačaka, prenosi index.hr

“Ponekad se pitam šta bi bilo da se nismo zaustavili. Jako sam sretna zbog činjenice da smo ga spasili i dali mu priliku za novi život”, zaključila je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,