Četvrtak, 4. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

“Pakistanski Hulk” traži mladu: Ima samo jedan uslov za nju, mora da ima 100 kilograma

Ararb Khizer Hayat dolazi iz Mardana, na severu Pakistana, i visok je 197 centimetara, a težak čak 444 kilograma. Posljednjih nekoliko godina očajnički traži ljubav pošto roditelji žele da se što prije oženi

Pakistanski dizač tegova, poznat po tome što vuče traktore konopcem i podiže automobile jednom rukom, kaže da je odbio brojne nevjeste jer nisu prošle njegov test.

Ararb Khizer Hayat dolazi iz Mardana, na severu Pakistana, i visok je 197 centimetara, a težak čak 444 kilograma. Posljednjih nekoliko godina očajnički traži ljubav pošto roditelji žele da se što prije oženi.

– Treba mi supruga koja je teška, ne želim da je povrijedim. Sve žene koje su do sad htjele da se udaju za mene bile su previše mršave – rekao je on za “Daily Mail” i objasio zašto bi “prosječna žena” bila loš izbor za njega.

Kako kaže, želi da upozna ženu koja je teška najmanje 100 kilograma i viša od 192 centimentra, kako bi dobro izgledali zajedno.

Tvrdi je da je već odbio oko 200-300 žena jer nisu odgovarale njegovim parametrima.

Hayat je veoma popularan u svom rodnom mjestu. Na internetu kruže snimci na kojima se vidi kako on vuče konopcima traktore, autobuse, automobile,  diže kola jednom rukom.

Kako bi “održao liniju”, Hayat u toku dana pojede četiri pileta, 36 jaja, 3 kilograma mesa i 5 litara mlijeka. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje