Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Oženjenim muškarcima spašava brakove tako što spava s njima

Preuzmite sliku

Gvenet Li iz Londona ima 47 godina i nekada je radila kao finansijski konsultant, ali nakon što je ostala udovica, odlučila je da promijeni zanimanje.

Ona spava sa oženjenim muškarcima, i tvrdi da to radi kako bi spasila bračne parove od razvoda, prenosi Kurir.

Naime, prije desetak godina njen muž je umro uslijed kancera, i od tada se sve promijenilo! Ona je odlučila da izvrši vrlo neobičnu misiju.

“Mnogo ljudi me proklinje i vrijeđa ali ja smatram da radim pravu stvar jer zapravo održavam te brakove u životu. Toliko je brakova u krizi, naročito kod sredovječnih parova sa djecom. Kad ste u braku 15 godina, a tu su i djeca i svakodnevni stresovi, teško je održati strast. Kod žena, naročito želja za seksom u tim slučajevima nestaje, a muškarcima i dalje fali. Oni ne žele razvod, ali ne žele ni da žive bez seksa i tu na scenu stupam ja”, otvorena je Gvenet, dodajući da većina žena zna da im se muževi viđaju sa njom, ali “rado se prave da ne znaju, jer vide da im brak cvjeta”.

Ona tim muškarcima pruža sve, i seks i izlaske, a sve to bez opasnosti da će se pojaviti na kućnom pragu i prijetiti da će ih ocinkariti kod žena.

“Ja samo želim zabavu i seks, kao i ti muškarci. Uostalom, kada spavate sa nekim drugim, osvježavate brak. To važi i za mušku i za žensku prevaru”, kaže Gvenet, dodajući da su neke od njenih veza trajale godinama.

Ona svoje klijente nalazi putem specijalizovanog sajta koji spaja uspješne poslovne ljude sa sličnim ženama. Tako Gvenet putuje širom svijeta kako bi došla do zainteresovanih klijenata.

A njen privatni ljubavni život je, kaže, njena stvar. Ako joj se muškarac jako dopada, spremna je da se odrekne svojih klijenata, ali, dodaje, uglavnom istovremeno održava i vezu i posao.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,