Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su tipovi komšija koje ne biste željeli pored svoje kuće

Preuzmite sliku

Komšije koje vam uljepšavaju život i uče vas da budete strpljivi su jedan od poželjnijih tipova komšija, piše Bright Side.

Naravno tu su i one komšije koje ne biste voljeli u svojoj blizini, koji narušavaju vaš mir, koji su radoznali i ratoborni, a ovo su neki od tih tipova, prenosi Tuzlanski.ba.

Miris hrane u predvorju

Gotovo svi smo imali komšiju koji stalno nešto kuha i čitav blok stanova miriše na aromu supa i prženog krompira. Štaviše, ona ima prednost prema luku i ribi.

Aktivista

To je ona osoba koja je šef bloka, koji uvijek sakuplja novac za javne potrebe. To je ona osoba koja skida naljepnice u liftu, skida najave i plakate na ulazu i pazi na moral stanovnika. Kad god se okliznu, ona je često tu sa svojim prosudbama i dragocenim preporukama.

Ljubitelj životinja

Ovo je komšija/ica koji vole cviljenje pasa, mačića i bilo kojih drugih stvorenja koja trče u stanu. Cijeli blok možda dijeli tu ljubav prema životinjama, ali miris koji dolazi iz njenog/njegovog stana nije baš prijatan.


 • Fatalna žena

  Žena sa teškom sudbinom koja traži ljubav i komunikaciju. Stalno su joj potrebne muške snage da pomakne kauč ili usitni veliki komad mesa. Kad se završe svi teški zadaci, ona se opet pojavljuje da posudi malo šećera.

  Trač

  Nametljivost je njeno srednje ime. Ona širi vijesti brže od žutih stranica i društvenih medija. O svima zna sve. Ako je vidite ujutro, možda ćete zakasniti na posao.

 • Čovjek vodozemac

  Komšija čiji se sanitarni inženjering neprestano ruši i svaki put ta činjenica za njega postaje krajnje neočekivana stvar. Nakon svih izvinjenja, svojim komšijama sa donje strane pruža još jedan dio curenja vode.

 • Učesnici reality showa

  Ovi ljudi se ne stide baviti se svim svojim pitanjima u javnosti. Čitav je blok svjestan njihove porodične drame. I oni se glasno svađaju i pomiruju. U početku to iritira, ali kasnije ćete možda početi pratiti njihov plan i čak se družiti s jednim od njih. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,