Subota, 23. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi ženski aduti svakog muškarca obaraju s nogu

Preuzmite sliku

Različite muškarce privlače i različite stvari, ali istraživanja pokazuju da sljedeće četiri stvari privlače najveći broj muškaraca.

Boja glasa

Muškarci su osjetljivi na boju glasa žena, a naročito su im neodoljivi oni mazni, zavodljivi glasovi kakvim se mogla pohvaliti i Marilyn Monroe.

 • Osmijeh

  Ovo vas vjerovatno nije previše iznenadilo, jer niko ne voli imati mrguda u svom društvu. Osim toga, istraživanja pokazuju da osmijeh pozitivno djeluje na partnera, odnosno na dio njegovog mozga koji je povezan sa nagrađivanjem i pohvalama. Također, dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smiju njihovim šalama. Naravno, to ne podrazumijeva i smijanje na silu.

  Obline

  Naravno, ovo ne važi za sve muškarce, ali većina će se ipak složiti da više voli žene sa oblinama, a ne mršavice. Zato, ne budite previše dramatične zbog ona dva kilograma koje ste dobile i kojih se nikako ne možete riješiti.

 • Crvena odjeća

  Naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje. Uostalom, već vam je jasno da je u crvenoj boji jednostavno nemoguće ostati neprimjetan. (stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,