Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ove fotografije obilaze svijet: Majka rodila na bolničkom podu (FOTO)

Preuzmite sliku

Jedna žena rodila je prošle godine na bolničkom podu, a fotografkinja je sad objavila nevjerojatne prizore koje je tad uhvatila.

Kad je Jes 24. jula prošle godine puknuo vodenjak, ulovila ju je panika i mislila je da neće stići u bolnicu prije nego se Max rodi. Bosa je ušla u automobil sa suprugom Travisom i usput na brzinu poslala poruku svojoj fotografkinji porođaja Tammy Karin.

Jes je uspjela doći do lokalne bolnice, ali trudovi su bili sve jači pa se porodila na hodniku. “Mogla sam osjetiti da moje tijelo istiskuje bebinu glavu van”, napisala je Jes na Tammyinom blogu te dodala kako je tad stigla i Tammy koja je odmah počela fotografirati.

Mali Max na svijet je došao na bolničkom podu, 25 minuta nakon što je Jes puknuo vodenjak. “Bio je to najluđi porođaj koji sam fotografirala, ali u isto vrijeme i najsavršeniji. Nije bilo ni približno onome što sam planirala, ali je završilo bez ikakvih intervencija, sa zdravom bebom i nevjerojatnom podrškom. Bilo je predivno i uvijek ću ga se rado sjetiti”, rekla je fotografkinja Tammy Karin za Popsugar dok njezine fotografije ovih dana obilaze svijet. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,