Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovako to radi superšef: Najboljem radniku poklonio “Audi 8” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Vlasnik firme iz Sarajeva poklonio je “Audi A8” automobil svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio. Malo je reći da je ovakav odnos gazde prema zaposlenom oduševio cijeli region, a ponajviše zatečenog Emraha, koji ovo očito nije očekivao.

– Jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji sarađuje i moje ideje sprovodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u BiH, da prenesem svoje znanje na moje ljude. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj “Audi” je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo – izjavio je Semir Kozić, vlasnik firme za portal Crna Hronika.

 

Šef poklonio AUDI-ja svom radniku!
Ovo nije šala, i firma je iz Bosne i Hercegovine! 🇧🇦

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 8. April 2019

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila “Audi A8”.

– Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da namjerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za šta jednostavno “hvala” nije dovoljno – izjavio je Emrah.

On je dodao da je više ponosan na svoju firmu, nego na sebe, jer je njegov uspjeh – timski uspjeh.

– Mi smo relativno mlada firma koju je pokrenuo moj prije svega prijatelj, pa onda šef Semir, u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspjeh moguć. Ja sam prvi uz Semira stao za tu ideju, da prkosom i našim inatom pokažemo da smo u pravu, da smo vredni i da možemo pronaći uspijeh – izjavio je Emrah. (Fokus.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,