Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovako je jedan suprug oprao četkice svoje žene koja mu se požalila da ih treba očistiti

Preuzmite sliku

Svaki muškarac zna koliko mali znak pažnje znači njegovoj partnerici, bilo da je to nešto jednostavno kao doručak u krevet ili pomaganje u kućanskim poslovima.

Tako je jedan muškarac htio iznenaditi svoju ženu te joj pomoći očistiti četkice za šminku. Iako je imao dobru namjeru, nije imao dobru metodu. Kevin je htio iznenaditi svoju suprugu čistim kistovima, ali nije znao da se oni moraju čistiti na određen način. Njegova žena žalila se da mora očistiti svoju veliku kolekciju kistova pa je on to odlučio napraviti umjesto nje.

Međutim, umjesto da je svaki kist oprao ručno, kao što i treba, on je sve kistove stavio u mašinu za suđe te pokrenuo pranje. Čim je otvorio mašinu nakon pranja, shvatio je da je pogriješio.

@lookingforkevinUmmmmmm TikTok I need your help!!! How do I fix this!!! #NHLFaceOff #HealthyCooking #ohno #mistake #makeup #makeupartist #wompwomp #womp

♬ Genie In a Bottle – Christina Aguilera

Kada je izvadio kistove, shvatio je da su se raspali te da su ‘dlake’ na kistovima ispale. Cijelu stvar podijelio je na TikTok-u, gdje je pitao kako da popravi ovu situaciju.

,,Odvedi je u trgovinu da kupi nove s tvojom karticom i šuti kad shvatiš da je cijena veća nego što si mislio”, glasio je jedan od komentara. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,