Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkrila da njezin suprug ima drugu ženu i porodicu zbog obavijesti u novinama: ‘Nisam mogla vjerovati’

Preuzmite sliku

Korisnica TikToka @mamatoria28 zamolila je druge korisnike da podijele kako su saznali da ih je njihov bivši supružnik varao, a jedna žena šokirala je svojom pričom.

Jedna majka četvero djece ispričala je kako je saznala da je njezin bivši suprug vara zbog obavijesti koju je pročitala u novinama. U videu koji je pogledan gotovo 250 hiljada puta otkrila je da ima sjajnu priču te objasnila kako je njezin brak završio nakon 10 godina.

– Tada bi u novinama objavljivali rođenja djece – ime roditelja, spol djeteta, datum rođenja i bolnicu. Tako sam vidjela ime svog supruga i neko drugo žensko ime – započela je u svom videu te objasnila kako je znala da je to njezin suprug jer ima veoma neobično ime.

Odlučila je tada pogledati web stranicu bolnice, znajući da objavljuju fotografije novih beba.

@aaddison01##stitch with @mamatoria28 ##cheatinghusband ##cheaters ##divorce

♬ original sound – Ami Addison

– Upisala sam njihova imena i stvarno, dobili su dječaka prije nekoliko dana. I ne samo to, dobili su djevojčicu otprilike godinu i pol – objasnila je. Poslije ovog videa, podijelila ih je još nekoliko koji su objašnjavali ostatak priče.

Nakon što je napustila svog partnera, rekla je da se preselila u hotel sa svoje troje djece na nekoliko dana. Kada se sve smirilo, shvatila je da je zanemarila puno znakova, poput neobjašnjivih prekovremenih sati, izlazaka i jela u restoranima. Njezin video brzo je prikupio desetke hiljada komentara, a mnogi su bili šokirani njezinom pričom.

“Muškarci imaju cijeli drugi život. Kako to rade? Ne mogu se organizovati sa svojom jednom vezom i poslom kako treba”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedna otkrila da je imala sličnu situaciju: “To mi se dogodilo s bivšim zaručnikom. Do danas ne zna kako sam to saznala. Misli da mi je neko iz porodice rekao.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,