Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otkrila da joj bivši momak krišom živi na tavanu

decko spijun
Preuzmite sliku

Kada je čula čudnu buku sa tavana i vidjela eksere kako ispadaju iz plafona, jedna Amerikanka je pomislila da joj se u kuću uvukla neka životinja.

\"deckoAli, njeni sinovi koji su otišli da provjere o čemu se zapravo radi,  nisu zatekli mačku ili psa, već čovjeka pokrivenog starim jaknama i okruženog posudama punim fekalija. Žena po imenu Trejsi shvatila je da joj na tavanu već dvije nedjelje živi bivši momak s kojim je prekinula vezu prije 12 godina, osuđenik koji po izlasku iz zatvora nije imao gdje da živi.

Kada su Trejsini sinovi i nećak otišli na tavan da provjere šta pravi buku, zatekli su muškarca umotanog u staru odjeću. Oko njega su stajale plastične posude pune ljudskog izmeta, koje su ukazivale na dužinu boravka na tavanu odnosno skrovištu.

Shvativši da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao sa tavana smijući se i pobjegao u nepoznatom pravcu, a žena je slučaj prijavila policiji.

Trejsi je prije 12 godina imala jednogodišnju vezu sa navedenim uljezom, a prošle godine joj je pomogao da postavi vrata u kući. Od tada ga nije vidjela, ali je čula da je uhapšen zbog krađe, što je bio i razlog njihovog raskida prije 12 godina, prenosi TV mreža WCNC.

Kroz ventilaciju joj gledao u spavaću sobu

– Kroz ventilacioni otvor mogao je da gleda tačno u moju spavaću sobu. To me je prestravilo – rekla je Trejsi kojoj i dalje nije jasno kako je njen bivši momak neprimjećeno ušao u kuću.

Trejsi je promjenila sve brave, ali se njena djeca i dalje plaše da spavaju u svojim sobama.

Tuzlanski.ba / Blic.rs

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: