Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otišla je na godišnji odmor sa sinom, a roditelji su joj obnovili cijelu dnevnu sobu za 50 funti

Preuzmite sliku

Nakon što se vratila s godišnjeg odmora, samohrana majka Amy iz Engleske, otkrila je da su joj roditelji preuredili stan, i to za samo 50 funti. Njenoj sreći nije bilo kraja

Amy Townsend (25) iz Walsalla otišla je na godišnji odmor u Benidorm sa svojim dvogodišnjim sinom Ollyjem, a svoju kuću ostavila je na čuvanje mami i tati.

No Amy nije imala pojma da će njeni roditelji napraviti i više od samog zalijevanja biljki. Kada se vratila dočekalo ju je ugodno iznenađenje jer je otkrila da su njeni roditelji potpuno uredili njen dnevni boravak.

Fotografije prije i poslije objavila je u Facebook grupi ‘Latest Deals & Bargains’. Uz fotografije je napisala: ‘Kada sam vidjela da mi se dnevna soba preuredila, obuzela me radost. To je bilo potpuno iznenađenje’.

Njena dnevna soba prije samog uređenja bila je poprilično mračna i tmurna.

Njeni roditelji naporno su radili jedan vikend kako bi joj preuredili dnevnu sobu, a sobi su dodali boje i prekrasan topli ugođaj.

Čak su oslikali i kamin, postavili zavjese, dodali namještaj i tapecirali zidove. Sve to napravili su za samo 50 funti. Rezultat je bio krajnje zadivljujuć, piše The Sun. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,