Utorak, 20. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Oteo i opljačkao muškarca pa sudiju zamolio za oproštaj pjesmom (VIDEO)

Osuđenik iz Michigana odlučio je da otpjeva pjesmu od Adele tokom suđenja za nezakonito oduzimanje slobode i nošenje oružja. Moleći sudiju da mu oprosti, otpjevao je pjesmu “Sorry”, kojom se izvinio za svoje zločine.

Brian Earl Taylor (21) koji je uhapšen u novembru 2015. godine jer je viđen kako drži pištolj uperen u čovjeka tokom pljačke u Michiganu.

On je optužen da je zajedno sa još dva saučesnika oteo muškarca (23) s kojim su se njih trojica odvezli u njegov stan kako bi ga opljačkali.

U sudnici su se svi iznenadili kad je počeo da pjeva.

Zdravo, poštovani sudija, želim da Vam kažem da mi je žao zbog svega što sam uradio i da ću pokušati da budem jači u životu koji sam izabrao, ali želim da znate da sam ta vrata sada zatvorio – otpjevao je on, dok su ga prisutni začuđeno posmatrali.

Iako je sudija zaključio da je Taylor talentovan, odbio je njegov zahtjev da služi samo 36 mjeseci kako bi do 26. godine mogao da diplomira. Umjesto toga, rekao je da je kazna za zločin koji je počinio 50 do 100 mjeseci zatvora.

Osuđen je na dvije godine zatvora zbog nošenja oružja i na 18 mjeseci do 15 godina zbog nezakonitog oduzimanja slobode. (blic.rs)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,